Bijna vakantie!

Nog twee weekjes werken en dan begint de vakantie voor ons! 

Een spannende tijd omdat wij voor het eerst als gezin op vakantie gaan naar Ibiza én we ook nog eens gaan vliegen.. Iets waar Jeroen en ik niet heel erg van houden haha!

Ik ben alvast begonnen met een lijstje maken wat in welke koffer gaat en wat we allemaal meenemen. Ik vind het heel fijn om een lijstje te maken omdat het anders door mijn hoofd blijft spoken en ik zo een goed overzicht heb met wat er allemaal mee gaat. We nemen 2 grote koffers mee, een luiertas en een rugzak. In de rugzak gaan onze belangrijkste spullen; portomonees, telefoons, vliegtickets etc. In de luiertas hebben we alles voor Lux zitten zodat hij in het vliegtuig niks tekort komt, denk bijvoorbeeld aan een knuffel, speentje, luiers extra setje kleding en natuurlijk eten en drinken. (We bellen de vliegtuigmaatschappij sowieso nog om te checken hoeveel we van alles mee mogen nemen als handbagage!) Zelf nemen Jeroen en ik weinig kleding mee want we hebben toch niet zoveel nodig, Lux zijn spullen nemen veel ruimte in beslag en op vakantie loop je toch lekker in bikini / zwembroek. We nemen ieder iets van 3/4 setjes mee en voor Lux nemen we wel genoeg mee zodat ik niet in de stress zit als hij een keer knoeit en ik dan denk: Shit ik ben door me rompers heen! (Ga zeker te weten niet wassen op vakantie dus moeten extra meenemen!) (Zwem)luiers en melk nemen natuurlijk het meeste ruimte in en ik leg dit in BEIDE koffers mocht er namelijk een koffer kwijt raken zit je niet gelijk zonder spullen voor je kleintje! (TIP VAN FLIP!) :) 

We vliegen om 05.20 en zijn rond 09.00 in ons hotel op Ibiza! Heerlijk! We hebben een all-in vakantie geboekt omdat dit jaar best heftig en druk was met de grboorte van Lux en allebei ons werk. Vorig jaar zijn we door mijn zwangerschap niet op vakantie gegaan dus nu gaan we dubbel en dwars genieten van een vakantie waarin we niet hoeven te koken, wassen of boodschappen moeten  doen. Heerlijk niets moeten  en alles mogen. We zitten in het Noorden van Ibiza en het is heerlijk rustig daar met aan het resort een prachtig stuk strand met zee! Waarschijnlijk gaan we wel een autootje huren om wat te toeren en wat dingen te bezichtigen. Zo wil ik heel graag een hippie markt bezoeken en wil Jeroen graag wat oude  dorpjes bekijken.

 

Kortom: Wij kunnen niet wachten! Woensdag 22 augustus gaan we en ik tel de dagen af! We zijn er aan toe en hebben er onwijs zin in. 

 

Thanks for reading!

XXX Robin

Reactie schrijven

Commentaren: 0