Fotoshooten!

Al 2 keer hadden we de fotoshoot moeten afzeggen; 1 keer omdat het 38 graden was en ik ons allen dit niet aan wilde doen en 1 keer omdat Lux totaal niet in zijn hum was en de hele ochtend niet wilde slapen en alleen maar aan het huilen was.

 

Op een ochtend in onze vakantie belde onze fotografe Nelianne ons spontaan op of we zin hadden om s'middags te shooten?! NATUURLIJK HADDEN WIJ DAAR ZIN IN! Daar aangekomen ging alles heel relaxt en spontaan, we besloten om eerst foto's te gaan maken en daarna een bakje koffie te drinken aangezien Lux nu nog gezellig was, niet moe en net een schone broek had. Mijn zwangerschapsshoot heb ik ook bij Nelianne gedaan en wilde in dezelfde stijl foto's van ons gezin. In het begin keek Lux de kat uit de boom; al die lampen en nieuwe geluiden hij vond het reuze indrukwekkend allemaal. 


Maar al snel wilde hij alles uitproberen en kroop hij naar alle stekkers, snoeren en lampen. We moesten hem echt bijhouden en achter hem aan zitten. We wilde geen geforceerde foto's dus lieten we Lux ook lekker zijn gang gaan met speeltjes. Na ongeveer een uurtje stond het er wel op.
Jeroen was een paar keer met Lux geweest, ik was een paar keer met Lux geweest en we waren met z'n drieën geweest. Toen ik Lux een mais pufje gaf (zie foto!) zag hij er zo schattig uit (en zat hij stil!) dat Nelianne snel haar fototoestel pakte en nog wat raak schoot, met hier het resultaat! Dit is Lux echt ten voeten uit; als die maar kan eten! Heerlijk!  

Hoe we de fotoshoot ervaren hebben? Intensief, ontzettend gelachen en super relax en ontspannen met name door Nelianne (dank hiervoor!) zij is zo relaxt met kids en liet Lux lekker spelen en zijn ding doen. 

Zeker een aanrader als je wat apartere foto's wilt!

Bedankt voor het lezen en hieronder zie je onze prachtige nog niet vertoonde foto's waar wij enorm trots op zijn! 

 

XXX 

Thanks for reading! 

Robin

Reactie schrijven

Commentaren: 0