Contact


Hi! Wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

 

Laat ik mij eigen eerst even voorstellen! Ik ben Nikkie Mijnders de Cler en ben inmiddels al weer 30 jaar oud. Ik ben 17 Oktober 2016 getrouwd met de liefste man op aarde Martijn. Op 23 November 2016 zijn wij papa en mama geworden van onze prachtige zoon Wess Christiaan Mijnders. Het grootste geschenk wat je ooit zou kunnen krijgen. Ook hebben wij nog een hondje rondlopen in huis genaamd Millow. Samen vormen wij een gezinnetje van 4 waar ik als fulltime mommy elke dag van mag genieten. Wat een rijkdom!!

 

Waarom schrijf ik een blog?

Als er iets fijn is dan is het mensen kunnen inspireren met jou verhaal. Nu als firsttime mommy maak ik zoveel nieuwe dingen mee. Soms bekende maar vaak onbekende, en dit vind ik iets om te delen met andere

mama's (to be).

 

Als je dan ook nog is graag schrijft, dan is een blog super fijn om te kunnen delen met andere mensen. Ik ben er achter gekomen dat ik niet de enige mama ben die graag haar verhaal wil delen. Daarom is dit mama platform ontstaan. Voor mama's en door mama's! Hier vind je niet alleen verhalen van mij maar ook van andere mama's! Nikkie Magazine bestaat sinds 13 Oktober 2016 en met trots zie ik toe dat steeds meer mama's onze blogs lezen!

 

 

Wil je graag reageren of heb je leuke ideeën of tips?

Laat dan gerust een berichtje achter of stuur een mailtje naar info@nikkie-magazine.com 

 

En wie weet spreek ik je snel!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.