Even voorstellen!!

Hi hoi, ik ben Colette! ( Just by Co )  36 jaar oud, getrouwd en een creatieve, sportieve moeder van 2 boys. 

Misschien ken je me wel van instagram of facebook waar ik al een tijdje mijn recepten deel. Ook ben ik gastblogger bij Oh my pie. In mijn dagelijkse leven werk ik samen met mijn man in ons bedrijf . Verder vind ik het leuk om leuke dingen te doen met mijn gezin en vriendinnen. Ik sport heel graag en zijn koken en bakken een grote passie.Koken en bakken  waren eerder eigenlijk helemaal geen grote hobby van mij, maar sinds een aantal jaren ben ik me erg bewust van  gezonde voeding. 

 

Daar is wel wat aan vooraf gegaan. Toen ik jonger was en in de bloei van mijn leven stond, at ik werkelijk alles wat ik lekker vond . Want ach, ik kon het hebben zoals iedereen zei ;-) Gezond? Nee,dat kwam niet voor in mijn woordenboek. Totdat ik allerlei lichamelijke klachten kreeg, zoals erge buikpijn, onrustige darmen ,maagpijn, misselijkheid, koliekaanvallen, ongewenst afvallen en me totaal niet fit voelen. Uiteindelijk resulteerde dit in een operatie. Ik had galstenen en ze hebben mijn galblaas verwijderd. Toen ging bij mij de knop om. Ik wilde gezonder gaan leven. Door mijn gezonde levenstijl voel ik mij beter en fitter dan ooit en weet nu hoe belangrijk gezonde voeding is. Omdat mijn galblaas verwijderd is en ik ook nog eens pds heb kan ik niet zomaar elk voedsel goed verdragen en ben toen op zoek gegaan naar alternatieven die ik wel kan verdragen. Door te experimenteren met voeding weet ik op een voedzame manier van iedere maaltijd een feestje te maken. Zo plaatste ik eens een foto op instagram en dat werden er steeds meer ;-) en  zo is Just by Co ontstaan! Super leuk om te bakken en te experimenteren en dat met jullie te delen!

 

Want immers is good food a good mood!  :-) 

 

Liefs Co (lette)

Ik ben ook te vinden op Instagram @just.by.co en via de website: www.justbyco.nl!!

 

Bon Appétit


Gezonde chocoladepasta, ja het kan echt! Gemaakt van zwarte bonen! Ja je leest het goed,  chocolade pasta van zwarte bonen. Read more...